23 januari 2016

Zonwering

De zon is mooi. Maar af en toe ook vervelend. Dat is verleden tijd met de diverse types zonwering van Verschuur stoffering.
Van een moderne uitstraling tot een nostalgische look.

 

Screens:
Een screen is en zonwering die strak langs het raam door geleiders naar boven en beneden gaat. Dit heeft als Screen, de praktische zonweringvoordeel dat de ruimte voor het ruim vrij blijft terwijl u toch effectieve zonwering heeft die op iedere gewenste hoogte kan worden ingesteld. Bij een screen kan u kiezen voor diverse soorten stof. Ook heeft u hierbij de mogelijkheid voor handbediening of elektrisch wat eventueel zelfs helemaal automatisch kan.

Verschuur stoffering heeft hiervoor alle kennis in eigen huis en kan u dus een goed en betrouwbaar advies geven.

Rolluiken:
Rolluiken gaan net als screens straks langs het raam door geleiders naar boven en beneden. Echter doordat ze van hard kunststof gemaakt zijn, zijn rolluiken ook inbraak werend. Rolluiken zijn hierdoor zeer effectief en multifunctioneel. Rolluiken zijn op het gebied van kleuren en bediening volledig naar wens aan te passen.

Markiezen:
Dankzij de ronde vorm geven markiezen een fraaie nostalgische uitstraling aan uw woning. Doordat de zijkanten ook dicht zijn word hinderlijke zoninval vanaf de zijkant voorkomen.

Markiezen zijn in zeer veel en diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar zodat u het goed kan afstemmen op uw smaak en woning.

uitvalschermen:
Uitvalschermen is een eenvoudig maar veel gebruikte zonwering. Uitvalschermen kunnen worden toegepast op plaatsen waar geen vrije doorgang vereist is. Door de eenvoudigheid is dit ook één van de goedkoopste zonwering. Echter zijn de zijkanten niet afgesloten waardoor u last kan hebben van hinderlijke licht inval vanaf de zijkant.

Ook dit systeem is in veel verschillende kleuren en uit voeringen beschikbaar.