2 november 2015

Vloerbedekking

Vloerbedekking is een belangrijk onderdeel van uw woning. U leeft er de hele dag op en het bepaald voor een groot gedeelte uw stijl. Verschuur stoffering heeft alle kennis in huis om u van een goed advies en producten te voorzien.


Tapijt:
Een voor ieder bekend product beschikbaar in verschillende soorten, kleuren en prijzen. Hierbij kunt u denken aan project tapijten, lusje, hoge en lage pooltjes. Tapijten worden ook vaak op trappen gelegd. Hiervoor dient het tapijt trapgeschikt te zijn. Uiteraard heeft Verschuur hiervoor de juiste kennis en artikelen in huis zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Afhankelijk van het uitgezochte artikel adviseren wij ondertapijt.

Verschuur levert tapijten vanaf €55,- incl. BTW per strekkende meter (vier meter breed). Verschuur stoffering brengt geen legkosten in rekening met uitzondering van trappen. Trappen kunnen gestoffeerd worden vanaf €350,- incl. tapijt, arbeid en lijm.

PVC:
PVC is een kunststof vloer welke overeenkomst heeft met vinyl en laminaat. Een PVC vloer is harder dan vinyl waardoor deze minder kwetsbaar is en er dus minder snel beschadigingen zijn aan de PVC vloer. Laminaat is harder waardoor het holler klinkt. Kortom, in één woord: Geweldig. Beleef het ook!

PVC is al verkrijgbaar vanaf €29,95 per m². Dit is incl. legkosten. Bij PVC is het belangrijk dat de ondervloer glad is, dit omdat u oneffenheden er later snel doorheen ziet. Mocht uw vloer hiervoor nog niet glad genoeg zijn dan adviseert Verschuur u graag. In de meeste gevallen zal de vloer moeten worden geëgaliseerd.

Vinyl:
Een traditionele kunststof vloer die in verschillende kleuren en design verkrijgbaar is. Hierbij kan u denken aan houten vloer, tegels en uni.
Een vinyl vloer is een vochtbestendige vloer die makkelijk is schoon te maken is. Omdat deze vloer zachter is dan PVC is vinyl niet geschikt voor zwaar gebruik.

Bij vinyl is het evenals bij PVC van belang dat de vloer glad is. Indien de vloer niet glad genoeg is zal Verschuur stoffering u adviseren deze te egaliseren. Ook hierbij kunnen zij u van dienst zijn.

Een vinyl vloer is al beschikbaar vanaf €65,- per strekkende meter (vier meter breed). Ook hierbij rekent Verschuur stoffering geen legkosten, met uitzondering van trappen.

Betondesign:
Dit is beton, maar dan anders. De betondesign vloeren en muren zijn tegenwoordig populair in betondesign, als unieke vloerbedekkingwoningen. Het zorgt voor eens strakke moderne betonlook. De vloeren zijn geschikt voor dagelijks gebruik zodat u zicht geen zorgen hoeft te maken voor het snel indringen van vervuiling. Betondesignvloeren zijn naadloos zodat u ook geen last hebt van vuil in voegen.

Bij betondesign kunt u kiezen voor verschillende kleuren/pigmenten. Indien u interesse heeft in betondesign dan adviseert Verschuur u graag. Verschuur stoffering is officieel dealer van Eurocol betondesign.

Overige producten:
Indien u opzoek bent naar andere vloerbedekking zoals marmoleum en laminaat Etc. dan adviseert Verschuur stoffering u graag en kunt u hierover contact met ons opnemen.