9 januari 2016

Raamdecoratie

Raamdecoratie is iets wat niet mag ontbreken aan uw woning. Het verteld iets over u, over hoe u bent.
Verschuur stoffering heeft alles in huis om dat persoonlijke verhaal uit te beelden.

 

Rolgordijnen:
Rolgordijnen zijn in diverse kleuren en kwaliteiten te verkrijgen. U kunt hiervoor kiezen tussen verduisterend tot transparante stoffen. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende soorten afwerkingen en zijn daarom naar uw wensen aan te passen.

Rolgordijnen worden veel gebruikt als binnen zonwering. Hierdoor heeft u een mooie en gelijk handige raamdecoratie.

Vouwgordijnen:
Vouwgordijnen is een stijlvolle raambekleding. Vouwgordijnen onderscheiden zich van andere soorten raambekleding door zich op te vouwen in plaats van op te rollen. Verschuur stoffering bied een groot assortiment aan stoffen die geschikt zijn voor vouwgordijnen, hierbij is ook de keuze tussen transparant en verduisterend.

Horizontale/verticale jaloezieën:
Bij jaloezieën kunt u zelf de mate van lichtinval bepalen. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel lichtinval van buiten u wilt hebben. Jaloezieën zijn in diverse soorten te verkrijgen. U kunt hierbij denken aan kunststof of hout in diverse kleuren.

plissé duette. Als mooie en functionele raamdecoratie.

plissé duette

Plisségordijnen:
Een plisségordijn is een gordijn dat zicht opvouwt in harmonicavorm. In plisségordijnen heeft

Verschuur stoffering verschillende soorten zoals plissé duette.

Gordijnen/vitrage:
Gordijnen en vitrage geven warmte en sfeer aan uw woning. Hierbij heeft u verschillende keuze in kwaliteiten en kleuren van inbetween tot verduisterende gordijnen. Verschuur stoffering bied u verschillende confectiemogelijkheden. Van vlinderplooi tot op houten ringen.