23 januari 2016

Horren

Heeft u ook last van insecten? Verschuur stoffering bied een collectie horren die geschikt is voor elk type raam en deur.Horren in verschillende soorten en maten Hou de insecten buiten!

 

Hordeur:
De hordeur is uitstekend geschikt om insecten tegen te houden bij deuren. Als u zomers de deuren heeft openstaan kunnen insecten makkelijk naar binnen. Met deze horren is dat verleden tijd. De horren die van links naar rechts open en dicht gaan worden in plissé vorm opgevouwen in het profiel. Door dat ze nauw aansluiten op het profiel kan er geen insect meer tussendoor. Deze hordeuren zijn geschikt voor vrijwel elk type deur en heeft een ruime keus aan afwerking zodat het er altijd netjes uitziet.

Rolhorren:
Rolhorren zijn geschikt voor elk type raam behalve kantel-kiep ramen. Rolhorren bewegen zich in twee geleiders van boven naar beneden en zitten strak tegen uw raam. Een klein systeem zodat het niet opvalt terwijl u toch alle insecten buiten houd.

Voorzet hor:
Een voorzet hor is het goedkoopste type hor welke geschikt is voor ramen. Dit type hor word door middel van veer klemmen vast geklemd in het kozijn en kan eenvoudig erin en eruit gehaald worden. Dit type hor kan ook gebruikt worden bij kantel-kiep ramen.